Västra Gästrike Hofors Trafikkonsult

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hofors och Västra Gästrike Hofors Trafikkonsult är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Västra Gästrike Hofors Trafikkonsult är ett av dem. Statusen för Västra Gästrike Hofors Trafikkonsult är att Bolaget är aktivt.

Västra Gästrike Hofors Trafikkonsult är ett Enskild firma och skapades 1997-01-09. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hofors där bolaget finns i jobbar för att bolag som Västra Gästrike Hofors Trafikkonsult ska trivas.

Västra Gästrike Hofors Trafikkonsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Hofors så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom utbildning av bilförare, trafikanter. Utbildning i trafikförfattning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Västra Gästrike Hofors Trafikkonsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Västra Gästrike Hofors Trafikkonsult och det finns flera bolag som är det idag i Hofors.

Vill man komma i kontakt med Västra Gästrike Hofors Trafikkonsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-23460.

.

De som är på något sätt har med Västra Gästrike Hofors Trafikkonsult är Olsson, Kent Ove som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Västra Gästrike Hofors Trafikkonsult har 460402-XXXX som sitt organisationsnummer.