Hofors Marknadskonsult

Gävleborgs län

Information

480620-XXXX är organisationsnummer för företaget Hofors Marknadskonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hofors Marknadskonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hofors som är den kommunen som Hofors Marknadskonsult finns i.

Hofors Marknadskonsult har varit registrerat sedan 1998-04-28 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hofors Marknadskonsult så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hofors Marknadskonsult är och det finns flera bolag i Hofors som också är .

Firmatecknare för Hofors Marknadskonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hofors Marknadskonsult så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Handel med fast egendom och fordon, försäljningsuppdrag, mäss- och utställningsverksamhet samt på konsultbasis marknadsföra produkter för producerande småföretags räkning i X-län.

Det finns olika personer som har en koppling med Hofors Marknadskonsult och det är Persson, Alf Rune som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,