Torsåkers Bygg & Städ

Gävleborgs län

Information

Torsåkers Bygg & Städ är ett av många verksamheter som finns i Hofors. Det är nämligen den kommunen som Torsåkers Bygg & Städ finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Torsåkers Bygg & Städ är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Torsåkers Bygg & Städ som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1992-10-12. Men sedan 1996-01-01 så har Torsåkers Bygg & Städ varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Torsåkers Bygg & Städ så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0290-40520.

Hofors arbetar för att verksamheter som Torsåkers Bygg & Städ ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Torsåkers Bygg & Städ. Det finns flera verksamheter i Gävleborgs län.

Städverksamhet, yttre och inre fastighetsskötsel, upp- rättande av byggnadslovshandlingar, ritningar samt därtill hörande verksamhet.

Firmatecknare för Torsåkers Bygg & Städ är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Torsåkers Bygg & Städ och det är följande personer, Malmström, Kent Olof som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Torsåkers Bygg & Städ är 480918-XXXX.