Hofors Blomsterhandel, Anders Östergren

Gävleborgs län

Information

Hofors Blomsterhandel, Anders Östergren hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hofors som är den kommunen där Hofors Blomsterhandel, Anders Östergren finns. I Hofors så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Hofors Blomsterhandel, Anders Östergren tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Hofors Blomsterhandel, Anders Östergren har haft sedan 1994-01-01. Hofors Blomsterhandel, Anders Östergren har funnits sedan och 1974-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hofors Blomsterhandel, Anders Östergren så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0290-20055.

Hofors arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Hofors Blomsterhandel, Anders Östergren har idag 511104-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Hofors Blomsterhandel, Anders Östergren

Bedriva handelsrörelse.

I Hofors Blomsterhandel, Anders Östergren så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Östergren, Per Anders som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .