SKF Coupling Systems AB

Gävleborgs län

Information

SKF Coupling Systems AB är ett bolag som finns i Hofors. I SKF Coupling Systems AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Tommy Åke som är född 1962 och har titeln Extern firmatecknare, Odsberg, Hans Christer Gustaf som är född 1949 och har titeln VD, Odsberg, Hans Christer Gustaf som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lange, Nils Gunnar Henrik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Orstadius, Carl Fredrik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln RevisorIvdal, Nils Anders som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med SKF Coupling Systems AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå SKF Coupling Systems AB på telefon 0290-25000.

Bolaget skall tillverka och idka handel med stål- och andra verkstadsprodukter samt driva därmed förenlig verksamhet.

Idag är SKF Coupling Systems AB av bolagstypen Aktiebolag.

SKF Coupling Systems AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Hofors arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

SKF Coupling Systems AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och SKF Coupling Systems AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SKF Coupling Systems AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Karlsson, Tommy Åke -Lange, Nils Gunnar Henrik -Odsberg, Hans Christer Gustaf -Orstadius, Carl Fredrik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

SKF Coupling Systems AB har 556019-4150 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.