Lennart Andén Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Lennart Andén Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hofors som är den kommunen där Lennart Andén Aktiebolag finns. I Hofors så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lennart Andén Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Lennart Andén Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Lennart Andén Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lennart Andén Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hästbov. 47, 813 95, Torsåker men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0290-42190.

Hofors arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Lennart Andén Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lennart Andén Aktiebolag har idag 556028-5438 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Lennart Andén Aktiebolag

Bolaget skall bedriva agenturverksamhet med maskiner för industri och handel och därmed förenlig verksamhet.

I Lennart Andén Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vestlund, Lars Marcus som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Virén, Linda Viktoria som är född 1974 och har titeln Suppleant, Hedström, Sten Börje som är född 1942 och har titeln Revisor, Samrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .