JM Förarutbildning Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556045-7490 är organisationsnummer för verksamheten JM Förarutbildning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JM Förarutbildning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hofors som är den kommunen som JM Förarutbildning Aktiebolag finns i.

JM Förarutbildning Aktiebolag har varit registrerat sedan 1945-08-22 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JM Förarutbildning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

JM Förarutbildning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hofors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för JM Förarutbildning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med JM Förarutbildning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0290-23050 eller genom brev på följande adress:
Björkhagsg. 10, 813 32, Hofors

Aktiebolaget ska bedriva utbildning av truck- och lastmaskins- förare samt därmed förenliga verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med JM Förarutbildning Aktiebolag och det är Morell, Jan-Erik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Morell Trolin, Jessica Maria som är född 1972 och har titeln Suppleant, Persson, Kjell Christer som är född 1949 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,