Simson Power Tools AB

Gävleborgs län

Information

I Hofors finns det ett Aktiebolag som heter Simson Power Tools AB. Det finns flera verksamheter som liknar Simson Power Tools AB i Gävleborgs län. Hofors är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Simson Power Tools AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1965-02-02 så har Simson Power Tools AB varit registrerat och sedan 1971-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Simson Power Tools AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Hofors.

Vill man komma i kontakt med Simson Power Tools AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Nitv. 3, 813 33, Hofors. Vi ni istället prata med Simson Power Tools AB så kan ni göra det på 0290-23080.

Bolaget skall bedriva tillverkning och handel med hydrauliska lyftdon och därtill hörande utrustning jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Norberg, Anna Helen som är född 1967 och har titeln Extern VD, Sixtensson, Bernt Sixten Conny som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Alfredsson, Malin Elisabeth som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hult, Eva Birgitta som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Per Eric Arne som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Alfredsson, Malin Elisabeth -Hult, Eva Birgitta -Sixtensson, Bernt Sixten Conny Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Simson Power Tools AB har 556096-4727 som sitt organisationsnummer.