Andersson & Rask Åkeriaktiebolag

Gävleborgs län

Information

Andersson & Rask Åkeriaktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hofors. Det är nämligen den kommunen som Andersson & Rask Åkeriaktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Andersson & Rask Åkeriaktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Andersson & Rask Åkeriaktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1965-03-16. Men sedan 1980-01-01 så har Andersson & Rask Åkeriaktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Faluv. 71, 813 91, Hofors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Andersson & Rask Åkeriaktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0290-29600.

Hofors arbetar för att verksamheter som Andersson & Rask Åkeriaktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Andersson & Rask Åkeriaktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, samt uthyrningsverksamhet av maskiner och inventarier, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Andersson & Rask Åkeriaktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Rask, John Rickard -Toresson, Lars Erik Valdemar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Andersson & Rask Åkeriaktiebolag och det är följande personer, Rask, John Rickard som är född 1967 och har titeln VD, Rask, John Rickard som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Toresson, Lars Erik Valdemar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rask, Hans Roland som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Håkan Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Andersson & Rask Åkeriaktiebolag är 556097-1722.