Optikern i Hofors Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Optikern i Hofors Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hofors som är den kommunen där Optikern i Hofors Aktiebolag finns. I Hofors så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Optikern i Hofors Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Optikern i Hofors Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Optikern i Hofors Aktiebolag har funnits sedan och 1981-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Optikern i Hofors Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Centralg. 13 A, 813 30, Hofors men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0290-20047.

Hofors arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Optikern i Hofors Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Optikern i Hofors Aktiebolag har idag 556156-1498 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Optikern i Hofors Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel inom optik samt därmed förenlig verksamhet.

I Optikern i Hofors Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bagge, Åsa Henny Birgitta som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlborg, Bo Lars som är född 1953 och har titeln Suppleant, Morelius, Carl-Erik som är född 1945 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .