Elise Eriksson Aktiebolag (Naturboden)

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hofors och Elise Eriksson Aktiebolag (Naturboden) är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Elise Eriksson Aktiebolag (Naturboden) är ett av dem. Statusen för Elise Eriksson Aktiebolag (Naturboden) är att Bolaget är aktivt.

Elise Eriksson Aktiebolag (Naturboden) är ett Aktiebolag och skapades 1983-07-06. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Hofors där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Elise Eriksson Aktiebolag (Naturboden) ska trivas.

I Hofors så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka handel med hälsokostprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elise Eriksson Aktiebolag (Naturboden) inte är momsregistrerat.

Idag är Elise Eriksson Aktiebolag (Naturboden) Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hofors.

Vill man komma i kontakt med Elise Eriksson Aktiebolag (Naturboden) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-22584.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Elise Eriksson Aktiebolag (Naturboden) är Eriksson, Elise Maria som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Kent Ivar Erik som är född 1960 och har titeln Suppleant, Barle, Björn Christer som är född 1945 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Elise Eriksson Aktiebolag (Naturboden) har 556230-8519 som sitt organisationsnummer.