Hofors Energi Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Hofors Energi Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Hofors här finns det många olika Aktiebolag. Hofors Energi Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Hofors jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Hofors Energi Aktiebolag är momsregistrerat sedan1984-01-01 och har organisationsnummer 556233-7914.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0290-765000 alternativt besöka eller skicka post till Hofors Energi Aktiebolag på följande adress Industriområde Ovako, 813 82, Hofors.

Hofors Energi Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Hofors Energi Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Evaldsson, Leif Mikael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , . , Persson, Per Olof som är född 1969 och har titeln Suppleant , Westin, Maine Birgitta som är född 1948 och har titeln Suppleant . . . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall uppföra, äga och driva produktionsanläggningar och distributionssystem för värme- och mediaverksamhet inom Hofors kommun, samt att inom detta område bedriva angränsande service- verksamhet. Bolaget äger även utöva härmed sammanhängande verksamhet.