Bäckströms Mekaniska i Hofors AB

Gävleborgs län

Information

556239-9393 är organisationsnummer för verksamheten Bäckströms Mekaniska i Hofors AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bäckströms Mekaniska i Hofors AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hofors som är den kommunen som Bäckströms Mekaniska i Hofors AB finns i.

Bäckströms Mekaniska i Hofors AB har varit registrerat sedan 1984-02-17 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bäckströms Mekaniska i Hofors AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Bäckströms Mekaniska i Hofors AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hofors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bäckströms Mekaniska i Hofors AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Andersson, Anders Börje

Vill ni komma i kontakt med Bäckströms Mekaniska i Hofors AB så kan ni göra det på telefon genom 0290-767100 eller genom brev på följande adress:
Nitv. 1, 813 33, Hofors

Bolaget skall bedriva reparationer, verkstadsarbeten, legotillverkning av maskindetaljer och tillverkning av egna produkter inom den mekaniska verkstadsindustrin, äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bäckströms Mekaniska i Hofors AB och det är Andersson, Anders Börje som är född 1949 och har titeln VD, Andersson, Anders Börje som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Dan Ulf Peter som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Anders Erik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ruthström, Kjell Arnold som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorEnglund, Lilly Jenny som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor,