Sahlbergs Restaurang Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Sahlbergs Restaurang Aktiebolag är ett bolag som finns i Hofors. I Sahlbergs Restaurang Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sahlberg, Per Arne som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlberg, Per Christer som är född 1971 och har titeln Suppleant, Runsvik, Per Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Runsvik Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sahlbergs Restaurang Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sahlbergs Restaurang Aktiebolag på telefon 0290-40890.

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sahlbergs Restaurang Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sahlbergs Restaurang Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Hofors arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sahlbergs Restaurang Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sahlbergs Restaurang Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sahlbergs Restaurang Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sahlbergs Restaurang Aktiebolag har 556245-7514 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.