Sorption Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Sorption Aktiebolag är en verksamhet som finns i Hofors. I Sorption Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Grönlund, Rolf Kenneth som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Grönlund Vestlund, Anna Kari som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönlund, Johanna Kristina som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönlund, Anna Maj Britt Kristina som är född 1935 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Sorption Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sorption Aktiebolag på telefon 0290-23070.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av absortionsmedel, även idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper.

Idag är Sorption Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sorption Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Hofors arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sorption Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sorption Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sorption Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Sorption Aktiebolag har 556247-9930 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.