Aktiebolaget Ord & Bild i Hofors

Gävleborgs län

Information

Aktiebolaget Ord & Bild i Hofors är ett av många bolag som finns i Hofors. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Ord & Bild i Hofors finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Ord & Bild i Hofors är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Ord & Bild i Hofors som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1985-11-08. Men sedan 1986-01-01 så har Aktiebolaget Ord & Bild i Hofors varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Torsåkersv. 1, 813 33, Hofors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Ord & Bild i Hofors så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0290-23065.

Hofors arbetar för att bolag som Aktiebolaget Ord & Bild i Hofors ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Ord & Bild i Hofors. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva reklambyrå, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Ord & Bild i Hofors är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Ord & Bild i Hofors och det är följande personer, Sjöblom, Bengt Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Siv Lillemor som är född 1953 och har titeln Suppleant, Lööv, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Morelius, Carl-Erik som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Aktiebolaget Ord & Bild i Hofors är 556267-5909.