Midroc Elektro-Mekaniska AB

Gävleborgs län

Information

Midroc Elektro-Mekaniska AB är ett av många bolag som finns i Hofors. Det är nämligen den kommunen som Midroc Elektro-Mekaniska AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Midroc Elektro-Mekaniska AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Midroc Elektro-Mekaniska AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1985-12-05.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Midroc Elektro-Mekaniska AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0290-767120.

Hofors arbetar för att bolag som Midroc Elektro-Mekaniska AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Midroc Elektro-Mekaniska AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva service, reparationer och montage av lyftdon samt annnan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Midroc Elektro-Mekaniska AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Midroc Elektro-Mekaniska AB och det är följande personer, Mårtensson, Thomas Roland som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wikström, Carl Olof Christer som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikström, Karl Olof Roger som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Bert Willard som är född 1943 och har titeln Revisor, Andersson, Jarl Erik Stefan som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Midroc Elektro-Mekaniska AB är 556268-6401.