Sandgrens El & Maskin AB

Gävleborgs län

Information

Sandgrens El & Maskin AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hofors som är den kommunen där Sandgrens El & Maskin AB finns. I Hofors så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sandgrens El & Maskin AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Sandgrens El & Maskin AB har haft sedan 1997-01-01. Sandgrens El & Maskin AB har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Sandgrens El & Maskin AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skolg. 9, 813 30, Hofors men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0290-24034.

Hofors arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Sandgrens El & Maskin AB Privat, ej börsnoterat.

Sandgrens El & Maskin AB har idag 556272-9441 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Sandgrens El & Maskin AB

Bolaget skall bedriva handel med elmaskiner, belysning, bedriva service- och konsultverksamhet inom värme- och elteknik och data samt äga och förvalta fastigheter och idka därmed förenlig verksamhet.

I Sandgrens El & Maskin AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sandgren, Bo Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandgren, Marina Ann-Christine som är född 1948 och har titeln Suppleant, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .