Bergabacken AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva information om och handel med växter samt konsultation inom trädgård och ekonomi och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bergabacken AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hofors så är Bergabacken AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hofors arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hofors och i Gävleborgs län. Redan 1986-11-13 så skapades Bergabacken AB och verksamheten är har F-skattsedel Bergabacken AB har haft det sedan 1994-01-01.

Bergabacken AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556283-7194 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hofors.

Just nu är Bergabacken AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Bergabacken AB så går det att nå dem via telefon på 0290-40114 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bergabacken AB är Walldau, Pia Ingalill Christina som är född 1948 och har titeln VD, Walldau, Pia Ingalill Christina som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Walldau, Iris Matilda som är född 1921 och har titeln Suppleant, Vesterberg, Christina Linnéa som är född 1967 och har titeln Revisor, .