Åkarservice i Hofors Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556287-0609 är organisationsnummer för bolaget Åkarservice i Hofors Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åkarservice i Hofors Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hofors som är den kommunen som Åkarservice i Hofors Aktiebolag finns i.

Åkarservice i Hofors Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-11-12 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åkarservice i Hofors Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Åkarservice i Hofors Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hofors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Åkarservice i Hofors Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Åkarservice i Hofors Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0290-21634 eller genom brev på följande adress:
Torsåkersv., 813 33, Hofors

Bolaget skall bedriva verkstadsrörelse huvudsakligen avseende påbyggnader och reparation av lastbilar och entreprenadmaskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med Åkarservice i Hofors Aktiebolag och det är Vedin, Lars Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindroth, Lars Olof som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindroth, Lars Pontus som är född 1986 och har titeln Suppleant, Vedin, Sven Tomas som är född 1976 och har titeln Suppleant, Eriksson, Rolf Lennart som är född 1951 och har titeln Revisor, Johansson, Jan Lennart som är född 1963 och har titeln RevisorssuppleantDatarevision i Dalarna AB som är född och har titeln Revisor,