Böle Diversehandel AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hofors och Böle Diversehandel AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Böle Diversehandel AB är ett av dem. Statusen för Böle Diversehandel AB är att Bolaget är aktivt.

Böle Diversehandel AB är ett Aktiebolag och skapades 1987-01-28. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hofors där bolaget finns i jobbar för att bolag som Böle Diversehandel AB ska trivas.

Böle Diversehandel AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hofors så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av datautrustning, bilar och hälsoartiklar, samt uthyrning av fordon och fordonsinventarier, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Böle Diversehandel AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Böle Diversehandel AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hofors.

Vill man komma i kontakt med Böle Diversehandel AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-42062.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Böle Diversehandel AB är Olofsson, Karl-Steve som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Karl Tage som är född 1929 och har titeln Suppleant, Nilsson, Torbjörn Sigvard som är född 1960 och har titeln Revisor, Gävle Dala Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Böle Diversehandel AB har 556292-2723 som sitt organisationsnummer.