R Östman Invest Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom mekanisk verkstads industri, handel med värdepapper, äga och förvalta fastigheter och lös egendom, leasing, uthyrning, köp och försäljning av maskiner och inventarier huvudsakligen: entreprenads-, verkstads-, kontors- och restaurangmaskiner samt kontors- & restaurangmöbler, handel med metaller och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för R Östman Invest Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hofors så är R Östman Invest Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hofors arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hofors och i Gävleborgs län. Redan 1987-11-25 så skapades R Östman Invest Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel R Östman Invest Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

R Östman Invest Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556312-6480 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hofors.

Just nu är R Östman Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med R Östman Invest Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0290-27871 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom R Östman Invest Aktiebolag är Östman, Stig Reidar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Eva Katarina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Östman, Anders Christoffer som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Östman, Karin Magdalena som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Kjell Sven-Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Svensson, Anna Carina som är född 1970 och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .