Hammarporten AB

Gävleborgs län

Information

Hammarporten AB är ett av många företag som finns i Hofors. Det är nämligen den kommunen som Hammarporten AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hammarporten AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Hammarporten AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1988-11-16. Men sedan 1994-01-01 så har Hammarporten AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bruksv. 3, 813 35, Hofors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hammarporten AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0290-22220.

Hofors arbetar för att företag som Hammarporten AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hammarporten AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva - administrativ konsultativ och entreprenadverksam het inom fastighetsbranschen, - äga och förvalta värdepapper, - uthyrning av industrilokaler, bostäder, industri- och byggnadsmaskiner och fordon samt idka därmed förenlig verksamhet. - uthyrning och försäljning av sport- och idrottsutrustning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hammarporten AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Sjöström, Per Bengt Erik.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hammarporten AB och det är följande personer, Sjöström, Per Bengt Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Östblom, Mats Olof som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Karin Annika som är född 1958 och har titeln Suppleant, Morelius, Carl-Erik som är född 1945 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hammarporten AB är 556338-8882.