INDUSTRIELL ELEKTRONIK BND Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hofors och INDUSTRIELL ELEKTRONIK BND Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och INDUSTRIELL ELEKTRONIK BND Aktiebolag är ett av dem. Statusen för INDUSTRIELL ELEKTRONIK BND Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

INDUSTRIELL ELEKTRONIK BND Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-06-06. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hofors där bolaget finns i jobbar för att bolag som INDUSTRIELL ELEKTRONIK BND Aktiebolag ska trivas.

INDUSTRIELL ELEKTRONIK BND Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hofors så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av elektronikprodukter och datatjänster, utveckling av elektronikutrustningar, programmering och undervisning, handel med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att INDUSTRIELL ELEKTRONIK BND Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är INDUSTRIELL ELEKTRONIK BND Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hofors.

Vill man komma i kontakt med INDUSTRIELL ELEKTRONIK BND Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3403434.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med INDUSTRIELL ELEKTRONIK BND Aktiebolag är Damm, Liisa Orvokki som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Damm, Carl Magnus som är född 1966 och har titeln Suppleant, Runsvik, Per Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Runsvik Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

INDUSTRIELL ELEKTRONIK BND Aktiebolag har 556359-8035 som sitt organisationsnummer.