B Westerbergs Skrot Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556380-2296 är organisationsnummer för företaget B Westerbergs Skrot Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B Westerbergs Skrot Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hofors som är den kommunen som B Westerbergs Skrot Aktiebolag finns i.

B Westerbergs Skrot Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-12-06 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för B Westerbergs Skrot Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

B Westerbergs Skrot Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hofors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för B Westerbergs Skrot Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med B Westerbergs Skrot Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0290-40534 eller genom brev på följande adress:
Vingesbacke Industrihus, 813 91, Hofors

Bolaget skall bedriva handel med skrot, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt uppfödning av och tävlingsverksamhet med hästar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med B Westerbergs Skrot Aktiebolag och det är Vesterberg, Bengt Åke som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bengt Niklas som är född 1973 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars Börje som är född 1952 och har titeln Revisor, Revision & EU-stöd i Avesta AB som är född och har titeln Revisor,