Torsåkers Mack & Fritid AB

Gävleborgs län

Information

Torsåkers Mack & Fritid AB är en verksamhet som finns i Hofors. I Torsåkers Mack & Fritid AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Björn Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Björtoft, Sonny Roland som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandblom, Karl Jonny som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Eva Karin Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Marklund, Kjell Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Dalrev Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Torsåkers Mack & Fritid AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Torsåkers Mack & Fritid AB på telefon 0290-40215.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva taxi- och bussverksamhet i Hofors och Torsåker, försäljning av jakt-, fiske- och fritidsutrustning, bedriva besninsmacksverksamhet i Torsåker och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Torsåkers Mack & Fritid AB av bolagstypen Aktiebolag.

Torsåkers Mack & Fritid AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Hofors arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Torsåkers Mack & Fritid AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Torsåkers Mack & Fritid AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Torsåkers Mack & Fritid AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Björtoft, Sonny Roland -Larsson, Björn Anders

Torsåkers Mack & Fritid AB har 556385-4727 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.