Bermon AB

Gävleborgs län

Information

Bermon AB är ett företag som finns i Hofors. I Bermon AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pettersson, Kurt Lennart som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pettersson, Per Håkan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Pia Catrin som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Berit Ingalill som är född 1937 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Fernros, Jennie Linnéa som är född 1978 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Bermon AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bermon AB på telefon 0290-40126.

Bolaget skall bedriva bygg- och fastighetsservice, avels- och tävlingsverksamhet med hästar samt förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bermon AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bermon AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Hofors arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bermon AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bermon AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bermon AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Bermon AB har 556386-0153 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.