WJ's Åkeri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556400-5501 är organisationsnummer för verksamheten WJ's Åkeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som WJ's Åkeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hofors som är den kommunen som WJ's Åkeri Aktiebolag finns i.

WJ's Åkeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-07-05 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för WJ's Åkeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

WJ's Åkeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hofors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för WJ's Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med WJ's Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0290-44000 eller genom brev på följande adress:
Ho 2488, 813 94, Torsåker

Bolaget skall bedriva skogstransporter samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med WJ's Åkeri Aktiebolag och det är Morell, Erik Vejny som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Morell, Eva Christina som är född 1969 och har titeln Suppleant, Olsson, Kjell Sven-Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,