Hofors Förvaltningshus AB

Gävleborgs län

Information

556405-1547 är organisationsnummer för verksamheten Hofors Förvaltningshus AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hofors Förvaltningshus AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hofors som är den kommunen som Hofors Förvaltningshus AB finns i.

Hofors Förvaltningshus AB har varit registrerat sedan 1990-09-18 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hofors Förvaltningshus AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Hofors Förvaltningshus AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hofors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hofors Förvaltningshus AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andreasson, Anna Elsa Amalia -Höglin, Kjell Olof

Vill ni komma i kontakt med Hofors Förvaltningshus AB så kan ni göra det på telefon genom 0290-29334 eller genom brev på följande adress:
Granv. 8, 813 32, Hofors

Bolaget ska till föremål för sin verksamhet ha att äga och förvalta bolag, att äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva annan förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hofors Förvaltningshus AB och det är Andreasson, Anna Elsa Amalia som är född 1961 och har titeln Extern firmatecknare, Höglin, Kjell Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergqvist, Bo Sören som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Dangardt, Marie-Louise Anita som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Elfström, Lennart Gustaf som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Alf Rune som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamotAndersson, Per Simon Magnus som är född 1964 och har titeln Suppleant, Fröjd, Karl Einar Tomas som är född 1968 och har titeln Suppleant, Larsson, Hans Karl Gustav som är född 1955 och har titeln SuppleantOlsson, Kent Ove som är född 1946 och har titeln SuppleantRajaniemi, Eva-Therese Birgitta som är född 1964 och har titeln SuppleantDackell, Karl Ola som är född 1949 och har titeln RevisorSjöö, Maria Lise-Lott som är född 1957 och har titeln RevisorssuppleantForsling, Bror Lars Göran som är född 1937 och har titeln LekmannarevisorÖnnhall, Gunnel Margareta som är född 1948 och har titeln LekmannarevisorBerglund, Eva-Lise Agneta som är född 1945 och har titeln LekmannarevisorssuppleantBrenander, Erik Anders som är född 1938 och har titeln LekmannarevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln RevisorKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor