Svensk Totalredovisning STOR i Hofors Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende konsult- och datatjänster samt anordna kurser inom administration och redovisning, förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svensk Totalredovisning STOR i Hofors Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hofors så är Svensk Totalredovisning STOR i Hofors Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hofors arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hofors och i Gävleborgs län. Redan 1990-11-08 så skapades Svensk Totalredovisning STOR i Hofors Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Svensk Totalredovisning STOR i Hofors Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Svensk Totalredovisning STOR i Hofors Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556410-7034 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hofors.

Just nu är Svensk Totalredovisning STOR i Hofors Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Svensk Totalredovisning STOR i Hofors Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0290-29603 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Dag Erik -Rask, John Rickard -Toresson, Lars Erik Valdemar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svensk Totalredovisning STOR i Hofors Aktiebolag är Nilsson, Dag Erik som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rask, John Rickard som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Toresson, Lars Erik Valdemar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedström, Sten Börje som är född 1942 och har titeln Revisor, Samrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .