QVARNSTRÖM'S RÖRSERVICE o GRÄVENTREPRENAD AB

Gävleborgs län

Information

QVARNSTRÖM'S RÖRSERVICE o GRÄVENTREPRENAD AB är ett företag som finns i Hofors. I QVARNSTRÖM'S RÖRSERVICE o GRÄVENTREPRENAD AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Qvarnström, Lars-Göran som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Qvarnström, Agneta Elisabet som är född 1954 och har titeln Suppleant, Eliasson Löthman, Ingrid Kristina som är född 1960 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med QVARNSTRÖM'S RÖRSERVICE o GRÄVENTREPRENAD AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå QVARNSTRÖM'S RÖRSERVICE o GRÄVENTREPRENAD AB på telefon 0290-44167.

Bolaget skall utföra försäljning, service och installationer av VVS och gräventreprenad samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper.

Idag är QVARNSTRÖM'S RÖRSERVICE o GRÄVENTREPRENAD AB av bolagstypen Aktiebolag.

QVARNSTRÖM'S RÖRSERVICE o GRÄVENTREPRENAD AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Hofors arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

QVARNSTRÖM'S RÖRSERVICE o GRÄVENTREPRENAD AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och QVARNSTRÖM'S RÖRSERVICE o GRÄVENTREPRENAD AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för QVARNSTRÖM'S RÖRSERVICE o GRÄVENTREPRENAD AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

QVARNSTRÖM'S RÖRSERVICE o GRÄVENTREPRENAD AB har 556411-3669 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.