Torsåker Bygg och Handel Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556412-4187 är organisationsnummer för företaget Torsåker Bygg och Handel Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Torsåker Bygg och Handel Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hofors som är den kommunen som Torsåker Bygg och Handel Aktiebolag finns i.

Torsåker Bygg och Handel Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-11-21 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Torsåker Bygg och Handel Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Torsåker Bygg och Handel Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hofors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Torsåker Bygg och Handel Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Torsåker Bygg och Handel Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0290-91032 eller genom brev på följande adress:
Norrgård, 813 94, Torsåker

Bolaget skall bedriva byggverksamhet, förvalta fastigheter och värdehandligar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Torsåker Bygg och Handel Aktiebolag och det är Larsson, Sven Olov Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Ninsved, Karin Maria som är född 1967 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Olsson, Charlotta Anna Kristina som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor,