Teknisk Industri Montage i Hofors AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget bedriver mekanisk verkstadsrörelse, uthyrning av arbetskraft, service, underhåll inom verkstadsindustrin och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Teknisk Industri Montage i Hofors AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hofors så är Teknisk Industri Montage i Hofors AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hofors arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hofors och i Gävleborgs län. Redan 1990-12-05 så skapades Teknisk Industri Montage i Hofors AB och verksamheten är har F-skattsedel Teknisk Industri Montage i Hofors AB har haft det sedan 2001-07-13.

Teknisk Industri Montage i Hofors AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556413-3642 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hofors.

Just nu är Teknisk Industri Montage i Hofors AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Teknisk Industri Montage i Hofors AB så går det att nå dem via telefon på 0290-766104 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Svensson, Eva Katarina Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Teknisk Industri Montage i Hofors AB är Hedström, Erling Tony som är född 1957 och har titeln VD, Hedström, Erling Tony som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Eva Katarina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wikblom, Kurt Roland som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Kjell Sven-Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Svensson, Anna Carina som är född 1970 och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .