Meliora AB

Gävleborgs län

Information

Meliora AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hofors som är den kommunen där Meliora AB finns. I Hofors så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Meliora AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Meliora AB har haft sedan 1994-01-01. Meliora AB har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Meliora AB så kan ni göra det genom att skicka er post till SKOLGATAN 6, 813 30, Hofors men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-218000.

Hofors arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Meliora AB Privat, ej börsnoterat.

Meliora AB har idag 556415-1123 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Meliora AB

Bolaget ska bedriva handel med sportartiklar, handel med och förvaltning av fast egendom och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

I Meliora AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Olof Filip Torbjörn som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hädinggård, Hans Roger Michael som är född 1959 och har titeln Suppleant, Fälth, Hans Ola som är född 1960 och har titeln Revisor, Ola Fälth Revision AB som är född och har titeln Revisor, .