Axelsson Fastighetsförvaltning i Hofors Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556429-9781 är organisationsnummer för verksamheten Axelsson Fastighetsförvaltning i Hofors Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Axelsson Fastighetsförvaltning i Hofors Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hofors som är den kommunen som Axelsson Fastighetsförvaltning i Hofors Aktiebolag finns i.

Axelsson Fastighetsförvaltning i Hofors Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-07-18 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Axelsson Fastighetsförvaltning i Hofors Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Axelsson Fastighetsförvaltning i Hofors Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hofors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Axelsson Fastighetsförvaltning i Hofors Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Axelsson Fastighetsförvaltning i Hofors Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0290-21160 eller genom brev på följande adress:
Centralg. 9, 813 30, Hofors

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning och äga fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Axelsson Fastighetsförvaltning i Hofors Aktiebolag och det är Axelsson, Camilla Elisabet som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Sanna Jessica som är född 1990 och har titeln Suppleant, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,