Fat Sam AB

Gävleborgs län

Information

I Hofors finns det ett Aktiebolag som heter Fat Sam AB. Det finns flera bolag som liknar Fat Sam AB i Gävleborgs län. Hofors är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Fat Sam AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1992-02-05 så har Fat Sam AB varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Fat Sam AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Hofors.

Vill man komma i kontakt med Fat Sam AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Långnäsv. 1, 813 91, Hofors. Vi ni istället prata med Fat Sam AB så kan ni göra det på 070-5659518.

Bolaget skall bedriva personaluthyrning inom bygg, hantverk och utbildning, handel inom företrädesvis fordons-, elektronik-, trävaru-, monteringsfärdiga hus-, byggvaror gentemot företrädesvis företag, organisationer och privatpersoner, förvalta såväl fast såsom lös egendom, import och export av företrädesvis träprodukter samt livsmedel, utveckla och bedriva verksamhet inom nöjessektorn, såsom event-, förlags- och musikstudioverksamhet och dämred förenliga verksamheter.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Noresson, Peter Gunnar som är född 1962 och har titeln VD, Noresson, Peter Gunnar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Thilstedt, Bertil Karl Gustaf som är född 1952 och har titeln Suppleant, Andersson, Per Anders Christer som är född 1961 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Fat Sam AB har 556442-4439 som sitt organisationsnummer.