Rönningsholm Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Rönningsholm Aktiebolag är ett bolag som finns i Hofors. I Rönningsholm Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Engberg, Sven Erik som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Engberg, Jerk Wilhelm som är född 1970 och har titeln Suppleant, Persson, Bo Tommy som är född 1945 och har titeln Revisor, Godkänd revisor Tommy Persson som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rönningsholm Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rönningsholm Aktiebolag på telefon 0290-40956.

Bolaget skall tillverka och försälja emballage, köpa och försälja virke samt produkter därav, köpa och försälja egendom som är förenlig med nu nämnda verksamhet och förenlig med huvuduppgiften.

Idag är Rönningsholm Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Rönningsholm Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Hofors arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Rönningsholm Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Rönningsholm Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rönningsholm Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Rönningsholm Aktiebolag har 556445-4105 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.