Ramoth Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hofors och Ramoth Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Ramoth Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ramoth Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ramoth Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-07-01. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hofors där företaget finns i jobbar för att företag som Ramoth Aktiebolag ska trivas.

I Hofors så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import, export och handel med bilar, byggmaterial, jord- och skogsbruksmaskiner, bedriva bilverkstad, bildemontering, skrothantering och jordbruk samt äga och förvalta aktier, fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ramoth Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Ramoth Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hofors.

Vill man komma i kontakt med Ramoth Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-86121.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Göte Jonny -Eriksson, Klara Solveig -Eriksson, Raymond Patrick.

De som är på något sätt har med Ramoth Aktiebolag är Eriksson, Göte Jonny som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Raymond Patrick som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Klara Solveig som är född 1943 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Nilsson, Inger Agneta som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor.

Ramoth Aktiebolag har 556450-5336 som sitt organisationsnummer.