S Olofsson Invest & Maskin AB

Gävleborgs län

Information

S Olofsson Invest & Maskin AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hofors som är den kommunen där S Olofsson Invest & Maskin AB finns. I Hofors så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. S Olofsson Invest & Maskin AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket S Olofsson Invest & Maskin AB har haft sedan 1994-01-01. S Olofsson Invest & Maskin AB har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till S Olofsson Invest & Maskin AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Nyhyttev. 45, 813 95, Torsåker men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0290-20865.

Hofors arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är S Olofsson Invest & Maskin AB Privat, ej börsnoterat.

S Olofsson Invest & Maskin AB har idag 556463-4136 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för S Olofsson Invest & Maskin AB

Bolaget skall bedriva reparation, försäljning, uthyrning av motorfordon samt tillverkning och utveckling av tävlingsdelar inom motorbranschen samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även idka handel med värdepapper.

I S Olofsson Invest & Maskin AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olofsson, Karl Staffan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Karl Tage som är född 1929 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Forsling, Emil Ivar Mattias som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .