Torsåkers Svets & Plåt Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva plåtslageri och mekanisk verkstad ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Torsåkers Svets & Plåt Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hofors så är Torsåkers Svets & Plåt Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hofors arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hofors och i Gävleborgs län. Redan 1993-03-22 så skapades Torsåkers Svets & Plåt Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Torsåkers Svets & Plåt Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Torsåkers Svets & Plåt Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556464-4531 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hofors.

Just nu är Torsåkers Svets & Plåt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Torsåkers Svets & Plåt Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0290-40141 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Skoglund, Anders Gunnar Firman tecknas i förening av -Georgsson, Karl Stefan -Nyberg, Lars Erik

Följande personer är på något sätt aktiva inom Torsåkers Svets & Plåt Aktiebolag är Skoglund, Anders Gunnar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Georgsson, Karl Stefan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Lars Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Håkan Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor, .