Olle Dahlqvist i Ältebo Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Olle Dahlqvist i Ältebo Aktiebolag är ett bolag som finns i Hofors. I Olle Dahlqvist i Ältebo Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahlqvist, Lena Margareta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlqvist, Bengt Olof som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ersmarker, Hans Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Olle Dahlqvist i Ältebo Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Olle Dahlqvist i Ältebo Aktiebolag på telefon 0290-51030.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet och entreprenadarbeten med lastmaskin och utföra svetsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Olle Dahlqvist i Ältebo Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Olle Dahlqvist i Ältebo Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Hofors arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Olle Dahlqvist i Ältebo Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Olle Dahlqvist i Ältebo Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Olle Dahlqvist i Ältebo Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Dahlqvist, Bengt Olof -Dahlqvist, Lena Margareta

Olle Dahlqvist i Ältebo Aktiebolag har 556468-6292 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.