Roland Larsson Allrep Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556472-6916 är organisationsnummer för företaget Roland Larsson Allrep Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Roland Larsson Allrep Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hofors som är den kommunen som Roland Larsson Allrep Aktiebolag finns i.

Roland Larsson Allrep Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-09-01 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Roland Larsson Allrep Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Roland Larsson Allrep Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hofors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Roland Larsson Allrep Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Roland Larsson Allrep Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0290-27654 eller genom brev på följande adress:
Brunnsg. 11, 813 35, Hofors

Bolaget skall utföra reparationer av bilar och industrimaskiner främst till mekaniska verkstäder samt äga och förvalta fastigheter samt därmed förenllig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Roland Larsson Allrep Aktiebolag och det är Larsson, Anders Roland som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Ronny Valdemar som är född 1950 och har titeln Suppleant, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,