Malmbergs Häst & Ridutbildning AB

Gävleborgs län

Information

Malmbergs Häst & Ridutbildning AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hofors som är den kommunen där Malmbergs Häst & Ridutbildning AB finns. I Hofors så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Malmbergs Häst & Ridutbildning AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Malmbergs Häst & Ridutbildning AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Malmbergs Häst & Ridutbildning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vallbyv. 14, 813 40, Torsåker men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0290-40910.

Hofors arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Malmbergs Häst & Ridutbildning AB Privat, ej börsnoterat.

Malmbergs Häst & Ridutbildning AB har idag 556477-1995 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Malmbergs Häst & Ridutbildning AB

Bolaget skall bedriva ridutbildning, utbildning av ridhästar, köp och försäljning av ridhästar samt äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Malmbergs Häst & Ridutbildning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Malmberg, Erik Johan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Malmberg, Anna Catarina som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Malmberg, Alice Birgitta som är född 1942 och har titeln Delgivningsbar person, Barle, Björn Christer som är född 1945 och har titeln Revisor, Aspling, Sven Per Björn som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.