S & B Pettersons Fastighetsförvaltning Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

S & B Pettersons Fastighetsförvaltning Aktiebolag är ett företag som finns i Hofors. I S & B Pettersons Fastighetsförvaltning Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olofsson, Karl-Steve som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olofsson, Eva Margareta som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Karl Tage som är född 1929 och har titeln Suppleant, Nilsson, Torbjörn Sigvard som är född 1960 och har titeln Revisor, Gävle Dala Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med S & B Pettersons Fastighetsförvaltning Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå S & B Pettersons Fastighetsförvaltning Aktiebolag på telefon 0290-23030.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är S & B Pettersons Fastighetsförvaltning Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

S & B Pettersons Fastighetsförvaltning Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Hofors arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

S & B Pettersons Fastighetsförvaltning Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och S & B Pettersons Fastighetsförvaltning Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-08-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för S & B Pettersons Fastighetsförvaltning Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

S & B Pettersons Fastighetsförvaltning Aktiebolag har 556488-6025 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.