Hofors Autoservice Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Hofors Autoservice Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hofors. Det är nämligen den kommunen som Hofors Autoservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hofors Autoservice Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Hofors Autoservice Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1994-07-20. Men sedan 1994-01-01 så har Hofors Autoservice Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Faluv. 73, 813 91, Hofors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hofors Autoservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0290-23030.

Hofors arbetar för att verksamheter som Hofors Autoservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hofors Autoservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget ska bedriva reparation och service av fordon, försäljning av reservdelar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hofors Autoservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hofors Autoservice Aktiebolag och det är följande personer, Olofsson, Karl-Steve som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olofsson, Eva Margareta som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Karl Tage som är född 1929 och har titeln Suppleant, Nilsson, Torbjörn Sigvard som är född 1960 och har titeln Revisor, Gävle Dala Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hofors Autoservice Aktiebolag är 556490-6369.