Värnabäcken Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hofors och Värnabäcken Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Värnabäcken Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Värnabäcken Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Värnabäcken Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-09-14. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hofors där företaget finns i jobbar för att företag som Värnabäcken Aktiebolag ska trivas.

Värnabäcken Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hofors så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva framställning av metaller ur sekundärprodukter samt handel med metaller samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Värnabäcken Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Värnabäcken Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hofors.

Vill man komma i kontakt med Värnabäcken Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-767800.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten -Birgersson, Lena Elisabet -Claesson, Anna Margareta.

De som är på något sätt har med Värnabäcken Aktiebolag är Birgersson, Lena Elisabet som är född 1972 och har titeln Extern firmatecknare, Claesson, Anna Margareta som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Santén, Sven Oskar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rosendahl, Mats Pär Love som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Nils Börje som är född 1943 och har titeln Suppleant, Månsson, Pär Mikael som är född 1959 och har titeln RevisorLindberg, Jan Olof som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Värnabäcken Aktiebolag har 556493-1938 som sitt organisationsnummer.