Golfrestaurangen Hofors AB

Gävleborgs län

Information

Golfrestaurangen Hofors AB är ett bolag som finns i Hofors. I Golfrestaurangen Hofors AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Örnborg, Joachim Andreas Olof som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Skräk, Maria Therese som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Skräk, Malin Kristina som är född 1984 och har titeln Suppleant, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Golfrestaurangen Hofors AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Golfrestaurangen Hofors AB på telefon 026-628145.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom restaurangbranschen samt restaurang och catering samt förvalta värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Golfrestaurangen Hofors AB av bolagstypen Aktiebolag.

Golfrestaurangen Hofors AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Hofors arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Golfrestaurangen Hofors AB innehar ej F-skattsedel och Golfrestaurangen Hofors AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Golfrestaurangen Hofors AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Golfrestaurangen Hofors AB har 556497-9465 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.