Christina Westerberg Förvaltning AB

Gävleborgs län

Information

Christina Westerberg Förvaltning AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hofors som är den kommunen där Christina Westerberg Förvaltning AB finns. I Hofors så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Christina Westerberg Förvaltning AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Christina Westerberg Förvaltning AB har haft sedan 1995-01-01. Christina Westerberg Förvaltning AB har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Christina Westerberg Förvaltning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Faluv. 29, 813 34, Hofors men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0290-85290.

Hofors arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Christina Westerberg Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat.

Christina Westerberg Förvaltning AB har idag 556513-7956 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Christina Westerberg Förvaltning AB

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva yrkesmässig revision och redovisning, äga och förvalta fastigheter, travverksamhet samt utbildning främst inom ekonomi samt därmed förenlig verksamhet.

I Christina Westerberg Förvaltning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vesterberg, Christina Linnéa som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Walander, Anne-Marie som är född 1947 och har titeln Suppleant, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .