Gamland Förvaltning AB

Gävleborgs län

Information

556530-2683 är organisationsnummer för verksamheten Gamland Förvaltning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gamland Förvaltning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hofors som är den kommunen som Gamland Förvaltning AB finns i.

Gamland Förvaltning AB har varit registrerat sedan 1996-03-04 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gamland Förvaltning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Gamland Förvaltning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hofors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gamland Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Gamland Förvaltning AB så kan ni göra det på telefon genom 0290-23070 eller genom brev på följande adress:
G. Landsv. 12, 813 40, Torsåker

Bolaget skall tillverka och försälja absorberande material samt äga och förvalta aktier och fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gamland Förvaltning AB och det är Grönlund, Rolf Kenneth som är född 1935 och har titeln VD, Grönlund, Rolf Kenneth som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönlund Vestlund, Anna Kari som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönlund, Johanna Kristina som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönlund, Anna Maj Britt Kristina som är född 1935 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,