T Östbergs Åkeri AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, uthyrning och handel med transport fordon och entreprenadmaskiner, uthyrning av arbetskraft samt bedriva trafik för godsbefordran och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för T Östbergs Åkeri AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hofors så är T Östbergs Åkeri AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hofors arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hofors och i Gävleborgs län. Redan 1996-11-21 så skapades T Östbergs Åkeri AB och bolaget är har F-skattsedel T Östbergs Åkeri AB har haft det sedan 1997-01-01.

T Östbergs Åkeri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556536-3503 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hofors.

Just nu är T Östbergs Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med T Östbergs Åkeri AB så går det att nå dem via telefon på 070-6367027 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom T Östbergs Åkeri AB är Östberg, Bengt Tomas som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Östberg, Ing-Britt Viktoria som är född 1956 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Johan som är född 1975 och har titeln Revisor, Forsberg, Eva Annika som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .